خرید اینترنتی انواع فرش ماشینی کاشان

دانستنی هایی در مورد صادرات فرش ایران

اولین رتبه صادرات غیر نفتی در کشور ایران متعلق به صادرات فرشهای ماشینی و فرش دستبافت است . صادرات فرش ایران از سال 1390 تا کنون دار نوساناتی بوده است ، بطوریکه به مدت دو سال به علت تحریم های گوناگون و عدم خرید مشتریان خارجی از فرش ایران با کاهش صادرات نزدیک به 20 درصد مواجه بوده ایم . در سال 1393 پس از تغییراتی در روابط بین الملل با سایر کشورها توانستیم با رشد حدود 5 درصد شرایط را بهتر کرده و در سال 1394 میزان صادرات مجددا کاهش یافت . سال 1395 را میتوان به عنوان سالی مهم در این زمینه دانست چراکه تولیدکنندگان داخلی با رشد 22 درصدی تواستند گام بزرگی در سرمایه و بهبود کسری بودجه دولت بردارند . اما همچنان نسبت به سال 1390 دارای ضعف بوده ایم بطوریه که طبق آمار منتشر شده از سوی گمرک ارزش صادرات فرش ایران در سال 1395 نسبت به سال 1390 حدود 36 درصد کاهش ارزش و حدود 17 درصد کاهش حجم داشته است .


بزرگترین مقاصد کشور ایران در صادرات این محصول فاخر و گران مایه به ترتیب ایالات متحده آمریکا ، آلمان و امارات متحده عربی هستند ، هرچند به علت اتفاقات اخیر و تحریما های ایجاد شده از سوی آمریکا میزان واردات این کشور دارای نوسانات است اما در کل میتوان این سه کشور را از مهمترین خریداران خارجی و مقصد حجم عمده ای از صادرات دانست به گونه ای که سه کشور آمریکا ، آلمان و امارات متحده عربی به تنهایی بالغ بر 50 درصد تولیدات فرش دستبافت ایران را خریداری میکنند . از دیگر وارد کنندگان میتوان به کشورهای لبنان ، پاکستان ، انگلستان ، ژاپن و ... اشاره کرد . جالب است بدانیم برخی از کشورهای وارد کننده در مرحله بعد در نقش صادر کنندگان هنر ایرانی برآمده و جهت کسب سود اقدام به صادرات فرش های ایرانی مینمایند . آمار ارائه شده در مورد کشورهای وارد کننده فرش ایرانی میانگینی از انواع فرش های ماشینی و دستبافت است . اما در نوع خاصی قضیه متفاوت می باشد برای مثال بزرگترین مقصد صادرات فرش پشم و کرک کشور ژاپن و بعد از آن به ترتیب سوئیس ، آلمان و آمریکا قرار میگیرند .


سهم کنونی ایران در صادرات فرش در بازارهای جهانی
به گفته رییس اتحادیه تعادنی های تولید کنندگان فرش دستبافت ایرانی ، صادرات فرش ایران به آمریکا به علت تحریم های وضع شده و برجام به 42 میلیون دلار رسیده است و کشور ایران چیزی حدود 29 درصد از بازار جهان را در دست دارد . متاسفانه به علت شرایط گفته شده تولید کنندگان ایرانی دارند سهم خود را از دست میدهند ، سهم ایران در بازارهای جهانی در دهه 70 بالغ بر 70 درصد بوده است . در ده ساله اخیر با دو جهت و افت در بازارهای مواجه بوده ایم طی چند سال صادرات جهانی کشورمان از چهار میلیارد دلار به یک میلیارد دلار و باز به 300 میلیون دلار افت پیدا کرد . عدم خرید آمریکا از محصولات ایرانی موجب شد کشور هند بتواند جایگاه ایران را در بازارهای آمریکا بدست آورد . اکنون فرش هند با پیشرفتهای فراوان که داشته است از کیفیت و طرح و رن مناسبی برخوردار است اما هنوز هم نتوانسته است به خوبی فرش های ایرانی شود . با وجود اینکه هند بازار آمریکا را که در تصرف ایران بود از وی گرفت اما باز هم در سطح جهانی صادرات ایرنا 29 درصد و صادرات هند 21 درصد می باشد . بهبود شرایط و روابط اقتصادی ایران با کشورهای اروپایی و آمریکایی میتواند شرایط را بهتر و سهم تولیدات ایرانی را روز به روز افزایش دهد .


صادرات صنعت فرش ترکیه
پس از ایران ، صاد کنندگان ترکیه ای توانسته اند رتبه دوم صادرات فرش در بازارهای جهانی را به خود اختصاص دهند . به گزارش منابع معتبر و با استناد به داده های مرکز تجارت جهانی (آی.تی.سی) کشور ترکیه توانسته است در سال 2017 حدود 2.2 میلیارد دلار و در مجموع پنج سال اخیر ارزشی بالغ بر 10.6 میلیارد دلار فرش و قالی تولید خود را به کشورهای خارجی و بازراهای جهانی ارائه دهد . ارزش بافته های ماشینی که از کشور ترکیه به سایر نقاط جهان صادر شده اند توسط سازمان های جهانی حدود 9.1 میلیارد دلار برآورد شده است .


صادرات صنعت فرش در هند
میتوان کشور هند را با اغماض در رتبه سوم تولید کنندگان فرش در بازارهای جهانی دانست . کشوری که با سرعت زیاد در حال رشد صنعتی است و توانسته در زمینه ورود ماشین آلات صنعتی به کشور خوب عمل نماید . کشوری با قدمت فرش بافی تاریخی که امروزه به یکی از سرآمدان و تولیدگنندگان برزگ این صنعت در جهان مبدل شده است . از ویژگی های تولیدات کشور هند میتوان به طرح و نگاره های بسیار عالی ، کاربرد بی نظیر رنگ‌ های جذاب و شاد و همچنین کیفیت اشاره کرد . طبق آمارهای جهانب کشور هند از نظر ارزش و حجم صادرات فرش از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان محسوب میشود چراکه تولیدگنندگان آن محصولات خود را به قیمتی گزاف به فروش میرسانند . طبق آمارها درصد قابل توجهی از سهم صادرات صنعت فرش در جهان در دست هندوستان است و محصولات آن به بیش از 70 کشور جهان ارائه میشود . همانطور که اشاره شد آمریکا با عدم خرید از محصولات ایرانیه به فرش های هندی روی آورده و موجب شده تا صادرات هند بیشتر و بیشتر شود .


صادرات صنعت فرش افغانستان
صنعت فرش در کشور افغانستان مانند ایران از دیرباز رواج داشته و به عنوان میراث نیاکان حفظ میشود . در این میان بافندگان افغانی توانسته اند با گسترش هنر خود سهمی از بازار را در دست گرفته و به اقتصاد کشور خود کمک کنند در حالیکه امروزه صنعت فرش بافی ازصنایع مهم و بنام افغانستان است و نقش مهمی در موقعیت اقتصادی این کشور ایفا میکند . افغانستان در تولید فرش ماشینی عملکرد خوبی ندارد اما در تولید انواع مختلف فرش دستباف با طرح های مخصوص به خود و استفاده از الیاف طبیعی مانند پشم و کرک که در بین عشایر بسیار رایج است به خوبی ظاهر شده است . بافت گلیم‌ ها، فرش‌ های کرکی، ابریشمی و پنبه‌ ای از مهمترین محصولات افغانستان در بازارهای جهانی است . تولید فرش در افغانستان توسط شبکه بزرگی از بافندگان انجام می‌شود که هر کدام روی یک فرش خاص مشغول هستند، بافتن یک فرش دستباف بزرگ چیزی بین 6 تا 9ماه طول می‌کشد و پس از اتمام یک فرش، نمایندگان و بازرگانان زیادی هستند که با بافندگان محلی وارد معامله شده و فرش را از آنها خریداری می‌کنند و واسطه رسیدن فرش به دست خرده‌فروشان و عمده‌فروشان هستند.

فرش سنتی افغانستان در سال‌های اخیر جایگاه مهمی در صادرات این کشور یافته، تولید فرش بر مبنای طرح‌های سنتی و بومی با استقبال بازار جهانی روبه‌رو شده و سرمایه‌گذاران این بخش با استفاده از نیروی کارآمد و ماهر به تولیدات انبوه در این صنعت رسیده‌اند. همچنین بافندگی، یکی از کسب‌وکارهای خانگی در افغانستان امروز به شمار می‌رود که به درآمد خانوارها کمک شایانی کرده و اقتصاد خانگی را تحت‌الشعاع قرار داده است. از طرفی هزینه‌های مربوط به ابزار فرش‌بافی نیز پایین بوده و همین عوامل جایگاه افغانستان را در صادرات فرش تثبیت کرده است . فرش روز نیز از جمله تولیدکنندگان و صادر کنندگان محصولات ایرانی است که با عملکرد خوب خود توانسته در بدست آوردن جایگاه ویژه ایران در جهان نقش بسزایی داشته باشد . ویژگی هایی از جمله کیفیت ، دوام ، زیبایی ، طرح و نقش فاخر و ... . میتوان از محصولات ناب شرکت تولیدی فرش روز را در وب سایت مربوطه دیدن به عمل آورد و با ویژگی های آن آشنا شد . برتری وب سایت فرش روز امکان خرید آنلاین است ، صرفه جویی در وقت و هزینه ، مشاوره با کارشناسان و خبرگان بصورت آنلاین ، تحویل درب منزل ، بررسی تمام ابعاد محصول مورد نظر و ... از مهمترین ویژگی های خرید آنلاین از شرکت تولیدی فرش روز است .

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
7 تا از معروف ترین طرح های گلیم فرش
نکات در اهمیت تراکم در فرش ماشینی و تاثیر آن بر زیبایی
چند ترفند که کارشناس خرید فرش ماشینی شوید!
فرش آشپزخانه عروس چه ویژگی هایی باید داشته باشد
فروشگاه فرش ۱۲۰۰ شانه کاشان با ارائه انواع محصول
 

کارخانه فرش روز کاشان ، یک از کارخانه هایی است که سعی دارد با عرضه محصولات و تولیدات خود به صورت مستقیم در اختیار مشتریان عزیز ، قیمت واقعی را به این عزیزان ارائه دهد تا هم قیمت مناسب و هم کیفیت مناسب و عالی در اختیار داشته باشند . الیاف مورد استفاده در فرش های ماشینی کارخانه همگی از بهترین الیاف موجود در بازار هستند ، از جمله فرش ماشینی آکریلیک ، فرش ماشینی ترک ، فرش ماشینی پنبه و فرش ماشینی پلی استر.

سبد خرید انواع فرش ماشینی
فرش ماشینی به قیمت درب کارخانه